Om oss

Vår flock består av tre tvåbenta och femton fyrbenta.

Vi håller till i natursköna Tjautjas, tre mil norr om Gällivare. Våra omgivningar bjuder på sjöar, gammal skog/fjällurskog och gott om lågfjäll. Snön (som vi gillar) ligger oftast från någon gång i oktober och långt in i maj. Perfekt om man har draghundar!

Vi som står på två ben är:

Maja-Lina Sande (född 2000)

Flockens tvåbenta husky. En jäkel på att springa och skidåkare på elitnivå, som numera tyvärr inte hinner åka så mycket med hund (eller om hunden inte hinner med i hennes tempo - oklart vilket...). Pluggar till läkare i Umeå parallellt med elitsatsning på längdskidor.

Andreas Sande (född 1972)

Civilingenjör och produktchef. Född i Rudskoga i Värmland men numera Tjautjasbo sedan år 2000 av vett och fri vilja. Älskar att röra mig ute i skog och mark, och det får gärna gå undan lite. Fjällvandring, löpning, canicross och skidåkning med en eller två hundar är skoj, men med så många hundar på gården blir det förstås mest släde vintertid

Frida Sande (född 1969)

Civilingenjör och behörig gruvmätare, som älskar att röra sig i fjäll, skog och mark, att bada i havet och kör gärna ett yoga-pass eller två. Vintertid föredrar hon skidorna framför släden, men gärna med en hund eller två som sällskap.