Skyrunner

Skyrunning är en sport som går ut på att man springer i höga och branta berg – upp i det blå. Själva får vi ibland en liknande känsla när vi far ut med våra hundar i bergen runt vårt kära Tjautjas, så namnen i den här kullen hämtar inspiration från topparna i vår närmaste omgivning.
Isandes Skyrunner Kiebli - tik (stannar här)
Isandes Skyrunner Klippan - hane (kan finnas tillgänglig till rätt hem)
Isandes Skyrunner Dunder - hane (flyttar till Nicole Fhors, Strömsund)
Isandes Skyrunner Nippuris - hane (stannar här)
Isandes Skyrunner Miesse - hane (flyttar till Alma Wallin, Nyköping)

 

   
Här spinner vi vidare på den lyckade kombinatonen Molinka/Rambo och får på sätt och vis ihop den med vår andra linje, då Trolls pappa Panik är bror till Beata. Vi tror att detta kommer att bli lättsamma snälla flockhundar med bra aptit och med kapacitet för både fart och distans. Det kommer för modligen att bli hundar med ordentligt mycket draghuvud.

 

2020-10-04
Första båtutflykten till festivalholmen. Det blev en hel del bus och upptäckande... och trötta men nöjda valpar efteråt.
 

2020-09-26

Sexveckorsdag med skogspromenad. Det blev ett äventyr med spännande pinnar och svampar med mera.

 

 

2020-09-19

Fem veckor gamla fick vi besök från släkten i Boden. Valparna var sociala och trevliga första gången de måtte andra än husse och matte, så besöket var uppskattat av alla!

 
2020-09-12
Fyraveckorskalas i vår grillplats med mamma och världens snällaste morrmorr.
 
2020-09-05    Valpmys i hundgården. Nästan 3 veckor kan valparna komma ut ur kojan och mysa lite med mamma, matte och husse i hungården en stund. Klicka på en bild för att förstora och börja bläddra!